sugestie
+4
pitbull
Tiger
PuNcT
MarY
8 participan?i
Pagina 1 din 1
sugestie
ar fi frumos sa vezi la sfarsitul rundei cine a dat cel mai mare dmg si cine a omorat cel mai mult dupa plansha ..nush chestia asta pe mine ma face sa ma ambitzionez sa joc mai bn ...si nu sunt sigura dak apar dmg'urile pe care le dai si pe care le primesti de la adversari din acea runda ... 8-|
este o mik sugestie si mi'ar face placere sa fie pusa in aplicare pe server ..nush dak asta va face un rau ..gen lag ..sau enerva pe cine ..multzumesc :*
este o mik sugestie si mi'ar face placere sa fie pusa in aplicare pe server ..nush dak asta va face un rau ..gen lag ..sau enerva pe cine ..multzumesc :*
Re: sugestie
iubita mea .. apar dmg-urile dar probabil ca nu le observi ... eu le vad si multi vad cat dmg au dat si cati oameni au omorat .. ceea ce zici tu nu exista plugin pt asa ceva
cred ca mary se refera la sfarsitul rundei sa scrie in stanga jos most damage si most kiiled cam asa ceva
Tiger- Membru NokiteL
- Numarul mesajelor : 319
Respect :
Warn :
Data de inscriere : 27/07/2008
mda
nu prea am intel;es nimik......adik ce vrei sa se faca????
pitbull- BANNED NokiteL
-
Numarul mesajelor : 304
Varsta : 31
Localizare : Saftica City...
Respect :
Warn :
Data de inscriere : 23/07/2008
da?eu nu am observat
GSP-KeNyA- Membru NokiteL
- Numarul mesajelor : 738
Respect :
Warn :
Data de inscriere : 29/08/2008
apar ma dar cateodata nu apare cat damage ai dat si u apare dekt kat ai luat pana mea... e si k asta un jmecn insa ea se referea la faze gen sa arate cn a dat cel mai mare damage dar nu conteaza de la ce echipa e oricum am auzit de la un player ..o idee buna gen faza aia cand omori un om sau cand ejti omorat sa iti apara un omulet pe mijlocul ecranului si sa iti arate locurile in care ai impuscat sau ai fost impuscat aia e jmeq am vazut pe unele sv
BuDyZ0R- Administrator NokiteL
-
Numarul mesajelor : 2232
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Counter Strike Plimbarileee War3 Fifa dar numai am :((:(( Distractia k tovarashii
Stare de spirit : Happy :))
Respect :
Warn :
Data de inscriere : 02/04/2008
pai apare , apare ori la sf rundei , ori daca mori iti apare imediat knd mori ...
g3oToP^- Administrator NokiteL
-
Numarul mesajelor : 120
Varsta : 35
Respect :
Warn :
Data de inscriere : 03/08/2008
TOPIC CLOSEDDD
BuDyZ0R- Administrator NokiteL
-
Numarul mesajelor : 2232
Varsta : 34
Joburi/Distractii : Counter Strike Plimbarileee War3 Fifa dar numai am :((:(( Distractia k tovarashii
Stare de spirit : Happy :))
Respect :
Warn :
Data de inscriere : 02/04/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum